Companie medicala reprezentativa in regiunea de nord – vest a Romaniei, confirmata de parteneri si beneficiar importanti.

Policlinica Spital Salvo-San Ciobanca Zalau si Policlinica Salvo-San Ciobanca Cluj-Napoca furnizeaza servicii medicale integrate de inalta performanta, avand implementate standardele de calitate:

OHSAS 18001:2006, ISO 14001:2004,ISO 9001:2008 si ISO 15189:2007

Fondata in 1991 Salvo-San Ciobanca dovedeste expertiza si competenta in rezolvarea optima a pacientilor.

Procesul continuu de extindere a ariei de operare , adaugarea de noi domenii medicale, dotarea cu cele mai performante aparate, satisfacerea exigentelor pacientilor precum si imbunatatirea comunicarii Pacient-Medic sunt dezideratele noastre.

Compania medicala Salvo-San Ciobanca pune la dispozitia pacientilor profesionalismul unei echipe medicale de exceptie;peste 120 de medici acoperind in mod integrat specialitatile medicale importante, asigurand investigatiile necesare in departamente bine structurate la Zalau si Cluj-Napoca.

Un punct forte al companiei Salvo-San Ciobanca este posibilitatea examinarilor de medicina muncii la sediul beneficiarilor in unitati mobile-caravane medicale:

RX, Mamografie, Ecografie, Ginecologie (prelevare BPN), ECG, EEG, Examinarile profilactice (fise soferi, port arma, testari psihologice sau alte examene de medicina muncii) sunt bine organizate.

Alt punct forte il reprezinta unitatea cu paturi – Spital Salvo-San Ciobanca, cu avantajul pacientilor ca in conditii de internare de zi sau continua sa beneficieze de investigatii integrate, pregatirea pacientilor in acest sens, precizarea diagnosticului corect intr-un timp foarte scurt, initierea si asistarea tratamentului.

Putem prelua pacienti pentru RECUPERAREA MEDICALA sau INGRIJIRE MEDICALA si pe perioada nedeterminata.

Dupa internarea critica in sectiile de neurologie, neurochirurgie, ortopedie, pacientii pot beneficia la noi  de recuperare sau ingrijire medicala (persone cu diverse dizabilitati sau varstnici).

image_03

Atata policlinica Salvo-San Zalau cat si cel din Cluj-Napoca ,cat si Spitalul din Zalau se afla in relatii contractuale cu Casele de Asigurari din Zalau si din Cluj-Napoca.

Policlinica Spital Salvo-San Ciobanca din Zalau Str. Dumbrava Nr. 48 bloc TCI

 

Clinica Medicala SALVO-SAN CIOBANCA Cluj-Napoca

a incheiat  contract cu Casa de Asigurari de Sanatate pentru urmatoarele SPECIALITATI:

LABORATOR ANALIZE MEDICALE

Tel: 0364/566 .534 ; 0264/333.179

NEUROLOGIE, PSIHIATRIE ,DIABET ZAHARAT,NUTRITIE SI BOLI METABOLICE

Tel: 0749.255. 562 ; 0264/333.179

COMPUTER TOMOGRAF SI MAMOGRAFIE

Tel: 0264/333.179 ; 0748.093.405

Astfel toate persoanele care sunt asigurate conform legislatiei aflate in vigoare pot beneficia de consultatii/investigatii pe baza biletului de trimitere.

Pentru programari sunati la numerele de telefon afisate.