Societatea comerciala Salvofarm:

Face parte din grupul de firme CIOBANCA. A fost infiintata in anul 2001 si este singura farmacie care ofera servicii non-stop din judetul Salaj.

Valorile noastre

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect nevoile si drepturile individuale ale acestora. De aceea, dezvoltam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai eficient mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam nevoile, iar pentru acesta farmaciaSALVOFARM dezvolta activitatea de preparare a unei game proprii de produse farmaceutice.

Responsabilitate

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar pentru aceasta urmarim instruirea continua a angajatilor in vederea imbunatatirii cunostiintelor profesionale.

Performanta

Scopul nostru este de a crea o companie valoroasa. Facem acest lucru pentru a ne mentine cresterea si dezvoltarea, pentru a crea oportunitati de angajare si de a minimiza riscurile atat pentru colaboratori, cat si pentru angajatii nostri.

Calitatea

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta.

SALVOFARM este in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Salaj, respectiv Spitalul SALVOSAN Ciobanca. Prin deservirea CASS elibereaza medicamente in regim compensat si cu plata.